Świetna trattoria nieopodal rynku, co ciekawe serwująca nie tylko włoskie, ale też np. marokańskie jedzenie. Warto spróbować esencjonalnych zup, np. kremu z pieczonego selera z owocami granatu lub bulionu z kaczki z tortellini.
Z dań głównych śmiało mogę polecić np.:
polędwiczki z dorsza, podawane z puree z selera, z dressingiem z musztardy francuskiej oraz sałatką z kopru włoskiego,
oraz pożywny tagine jagnięcy z kuskusem i warzywami
Ucztę warto zakończyć konsumpcją zestawu pysznych mini deserów (tiramisu, tarty cytrynowej i creme brulee) podawanym z espresso :-)
Fajne miejsce, świetna obsługa, mogłoby być trochę taniej ale... i tak warto ;-)
Z dań głównych śmiało mogę polecić np.:
polędwiczki z dorsza, podawane z puree z selera, z dressingiem z musztardy francuskiej oraz sałatką z kopru włoskiego,
oraz pożywny tagine jagnięcy z kuskusem i warzywami
Ucztę warto zakończyć konsumpcją zestawu pysznych mini deserów (tiramisu, tarty cytrynowej i creme brulee) podawanym z espresso :-)
Fajne miejsce, świetna obsługa, mogłoby być trochę taniej ale... i tak warto ;-)
Komentarze
Prześlij komentarz