Któregoś dnia postanowiłem usmażyć moją ulubioną watróbkę, która za mną "chodziła" od dobrych kilku tygodni :-)
Aby wątróbka smakowała idealnie - koniecznie musi jej towarzyszyć cebulka :-)
Jako pierwszą na rozgrzanej patelni podsmażam cebulę, dopiero chwilę później dodaję mięso, które potrzebuje niewiele czasu aby być idealnie usmażone...
Kilka minut na podsmażania z obu stron - i wątróbka jest gotowa :-)
Życzę smacznego :-)
Aby wątróbka smakowała idealnie - koniecznie musi jej towarzyszyć cebulka :-)
Jako pierwszą na rozgrzanej patelni podsmażam cebulę, dopiero chwilę później dodaję mięso, które potrzebuje niewiele czasu aby być idealnie usmażone...
Kilka minut na podsmażania z obu stron - i wątróbka jest gotowa :-)
Życzę smacznego :-)
Komentarze
Prześlij komentarz