- Quick service
- Moda na fotojedzenie
- Biznes kawowy
- Comfort food
- Miary i wagi
- Wielce przydatne - Pomidor
- Wielce przydatne - Cebula
- Wielce przydatne - Awokado
- Pączki na świecie
- Rzecz o tłustym czwartku
- Sos sojowy
- O kulinarnej rewolucji
- Targ śniadaniowy
- Dzień marchewki
- Dzień czekolady
- Trendy kulinarne na wiosnę i lato 2014 roku
- Nowalijki
- 50 urodziny Nutelli
- Festiwal kultury piwnej w Warszawie
- Targ żywnosci na Bemowie
- Jeść
- Pyszna paczka-kobiecy pomysł na biznes
- Jemradio.pl - pierwsze radio kulinarne
- Beer bus
- Food studies, podyplomowe studia
- Obiadujemy.pl Kolejny pomysł na kulinarny biznes
- Dzień kawy
- Miód
- Zioła prowansalskie
smaki z wakacji - Kos - miód - miód tymiankowy Po raz pierwszy z miodem tymiankowym spotkałam się na greckiej wyspie KOS. Potem doczytałam się, że miód ten można także dostać na Krecie (tam jest on najpopularniejszy). Miód powstaje z kwiatów tymianku pospolitego dzięki czemu osiąga swój specyficzny smak. Blog ten nie jest apteczką zdrowia- nie mniej warto podkreślić tu doskonałe walory lecznicze miodu tymiankowego. Oczywiście miód tymiankowy jak każdy miód jest stosowany przy przeziębieniach, jednak TEN miodzik jest idealny w schorzeniach układu trawiennego (m.in. nerwica, wrzody żołądka, zaburzenia trawienia).
Komentarze
Prześlij komentarz