Ciekawy sposób na pogłębienie wiedzy o naszym narodowym alkoholu :-)
I przede wszystkim degustacja 4 rodzajów wódki: z pszenicy (Ostoya), z ziemniaków (Luksusowa), z żyta (Wyborowa) oraz ze szlachetnego gatunku żyta (Wyborowa Exqusite).
Warsztat był poprowadzony bardzo sprawnie i ciekawie, słowa uznania dla młodych, przesympatycznych barmanów: Pawła i Kacpra Z.
Uważam, że warto w takim wydarzeniu uczestniczyć, można spojrzeć na alkohol zupełnie z innej strony :-)
Jedyny drobny minus to brak jakiejkolwiek przekąski/zagryzki, chociażby symbolicznej, zatem warto przed warsztatami coś zjeść aby nie smakować wódki na pusty żołądek ;-)
Bardziej szczególowe informacje o warsztatach możecie znaleźć...
I przede wszystkim degustacja 4 rodzajów wódki: z pszenicy (Ostoya), z ziemniaków (Luksusowa), z żyta (Wyborowa) oraz ze szlachetnego gatunku żyta (Wyborowa Exqusite).
Warsztat był poprowadzony bardzo sprawnie i ciekawie, słowa uznania dla młodych, przesympatycznych barmanów: Pawła i Kacpra Z.
Uważam, że warto w takim wydarzeniu uczestniczyć, można spojrzeć na alkohol zupełnie z innej strony :-)
Jedyny drobny minus to brak jakiejkolwiek przekąski/zagryzki, chociażby symbolicznej, zatem warto przed warsztatami coś zjeść aby nie smakować wódki na pusty żołądek ;-)
Bardziej szczególowe informacje o warsztatach możecie znaleźć...
Komentarze
Prześlij komentarz