W tym sympatycznym lokalu na początku marca akurat trafiłem na Festiwal Tatara, zatem nie omieszkałem spróbować dwóch z czterech serwowanych rodzajów, a mianowicie:
- tatar klasyczny z wołowiny, z jajkiem sous vide i piklami,
- oraz tatar ze śledzia - pychota!
A jakby się ktoś jeszcze nie najadł, to zawsze można skosztować np. polskie fondue czyli kujawski ser smażony z kminkiem, ziemniaki z patelni i korniszony - ciekawa pozycja w menu ;-)
Oprócz nietuzinkowych przystawek i dań głównych, lokal oferuje bogaty wybór drinków i koktajli :-)
- tatar klasyczny z wołowiny, z jajkiem sous vide i piklami,
- oraz tatar ze śledzia - pychota!
A jakby się ktoś jeszcze nie najadł, to zawsze można skosztować np. polskie fondue czyli kujawski ser smażony z kminkiem, ziemniaki z patelni i korniszony - ciekawa pozycja w menu ;-)
Oprócz nietuzinkowych przystawek i dań głównych, lokal oferuje bogaty wybór drinków i koktajli :-)
Komentarze
Prześlij komentarz