Z zewnątrz, przez ogromne okna, miejsce to wygląda na bardzo drogą restaurację. Hmm... nic bardziej mylnego, gdyż ceny jak na serce Kazimierza są naprawdę przystępne. Jest elegancko, ciekawie i przyjemnie. A na stole po kolei wylądowały: krem z bobu z chipsem z boczku oraz zupa borowikowa z kaszą perłową.
Niedługo potem pieczony łosoś na pilawie z kaszy perłowej z sosem szczawiowym.
Warto spróbować także grillowanego fileta z kurczaka zapiekanego z kozim serem, podanego na warzywnym ratatuj.
A na deser cytrusowa panna cotta z mascarpone i sosem z owoców leśnych lub parfait makowy z owocowym culli.
Warto dodać, że jako czekadełko otrzymacie mini bruschettę z hummusem oraz kieliszek cytrynówki :-)
Po prostu pycha!
Niedługo potem pieczony łosoś na pilawie z kaszy perłowej z sosem szczawiowym.
Warto spróbować także grillowanego fileta z kurczaka zapiekanego z kozim serem, podanego na warzywnym ratatuj.
A na deser cytrusowa panna cotta z mascarpone i sosem z owoców leśnych lub parfait makowy z owocowym culli.
Warto dodać, że jako czekadełko otrzymacie mini bruschettę z hummusem oraz kieliszek cytrynówki :-)
Po prostu pycha!
Komentarze
Prześlij komentarz