Chętnie odwiedzane miejsce na terenie tzw. 19 Dzielnicy, przy ul. Kolejowej. Słynie z burgerów i steków. Popisowym numerem jest burger Powidlak - z kozim serem, powidłami, orzechami i roszponką.
Wart polecenia jest również burger Mushroom z sosem chrzanowym oraz cebulowo - pieczarkowym i rukolą.
Do tego obowiązkowo pyszne frytki lub krążki cebulowe. Polecam!
Wart polecenia jest również burger Mushroom z sosem chrzanowym oraz cebulowo - pieczarkowym i rukolą.
Do tego obowiązkowo pyszne frytki lub krążki cebulowe. Polecam!
podobno jest tam beznadziejnie powoli snująca się obsługa - jak było tym razem? Jak cenowo? Jakie mięso? Czy bułki pieką sami? Pozdrawiam Dori
OdpowiedzUsuńMiejsce nie każdemu się spodoba, chociażby przez dość ciasne ustawienie stolików. Obsługujący nas kelner nawet sprawnie to ogarniał, biorąc pod uwagę, fakt, że kelner był jeden, a lokal pełny. Ale na pewno nie jest to fast-food, warto mieć trochę czasu, oczekiwanie na burgera przy pełnym lokalu to ok.20 minut. Cenowo: burgery 20-20zł, steki 60-80zł. Wołowina polska lub argentyńska. W burgerach zapewne polska, bo tańsza, ale smakuje wybornie. Poziom wysmażenia do wyboru i zgodny z oczekiwaniami. Moim zdaniem bułek raczej nie pieką sami. Ale są dobre. Ogólnie z jedzenia bylem zadowolony choć raczej tam nie wrócę, gdyż cenię sobie przestrzeń, a tam dla mnie było za ciasno ;-(
UsuńMała korekta: cena burgerów w przedziale 20-30zł.
Usuń