Autorska kuchnia uczestnika jednej z edycji programu Top Chef.
Menu na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo skromne - ale kryje w sobie prawdziwe perełki, np.
zupa ogonowa z jajkiem sadzonym...
czy też pasztet z gęsi w cieście francuskim z pieczonymi gruszkami i malinami.
Prawdziwym smakołykiem okazały się również pielmieni z jagnięciną i świeżym masłem - na talerzu znalazło się aż 12 smacznych pierożków :-)
Mimo, że lokal jest dość oszczędny w wystroju, to atmosfera jest bardzo sympatyczna. Polecam!
Menu na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo skromne - ale kryje w sobie prawdziwe perełki, np.
zupa ogonowa z jajkiem sadzonym...
czy też pasztet z gęsi w cieście francuskim z pieczonymi gruszkami i malinami.
Prawdziwym smakołykiem okazały się również pielmieni z jagnięciną i świeżym masłem - na talerzu znalazło się aż 12 smacznych pierożków :-)
Mimo, że lokal jest dość oszczędny w wystroju, to atmosfera jest bardzo sympatyczna. Polecam!
Komentarze
Prześlij komentarz