W ramach wiosennych obiadów - polecam fasolkę szparagową (żółtą) oraz jajka sadzone :-)
Oczywiście fasolkę należy umyć i oczyścić z końcówek oraz ew. z łyka, a następnie gotować ok. 25 minut. Jajka delikatnie wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy ok 3-4 minut.
Łącznie z przygotowaniem nie powinno to zająć więcej niż 35 - 40 minut, a koszt obiadu dla 1 osoby to ok. 3,50 zł. Tanio, a jakie pyszne i zdrowe :-) Polecam!
Oczywiście fasolkę należy umyć i oczyścić z końcówek oraz ew. z łyka, a następnie gotować ok. 25 minut. Jajka delikatnie wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy ok 3-4 minut.
Łącznie z przygotowaniem nie powinno to zająć więcej niż 35 - 40 minut, a koszt obiadu dla 1 osoby to ok. 3,50 zł. Tanio, a jakie pyszne i zdrowe :-) Polecam!
Komentarze
Prześlij komentarz