Stwierdziłem, że podzielę się z Wami informacją o oferowanych przez SWPS podyplomowych studiach kulinarnych.
Zarówno program jak i kadra prezentują się ciekawie :-)
Zainteresowanym podaję link, pod którym znajdziecie szczegółe informacje:
http://www.podyplomowe.pl/swps-warszawa/studia-podyplomowe/rozwoj-osobisty/food-studies
smaki z wakacji - Kos - miód - miód tymiankowy Po raz pierwszy z miodem tymiankowym spotkałam się na greckiej wyspie KOS. Potem doczytałam się, że miód ten można także dostać na Krecie (tam jest on najpopularniejszy). Miód powstaje z kwiatów tymianku pospolitego dzięki czemu osiąga swój specyficzny smak. Blog ten nie jest apteczką zdrowia- nie mniej warto podkreślić tu doskonałe walory lecznicze miodu tymiankowego. Oczywiście miód tymiankowy jak każdy miód jest stosowany przy przeziębieniach, jednak TEN miodzik jest idealny w schorzeniach układu trawiennego (m.in. nerwica, wrzody żołądka, zaburzenia trawienia).
Komentarze
Prześlij komentarz